szerző:
hvg.hu

Együtt látták egy budai étteremben a TV2-től kirúgott Vujity Tvrtkót és az RTL Klub programigazgatóját – írja a Blikk. Kolosi Péter a lapnak elismerte, hogy találkozott a műsorvezetővel, de mást nem mondott ezzel kapcsolatban. A lap úgy tudja: az RTL-nek komoly tervei vannak Tvrtkóval, méghozzá a reggeli műsorsávban.

©

Vujity Tvrtkót február 26-án, azonnal hatállyal bocsátották el a TV2-től, ahol a csatorna indulása óta dolgozott.

A Blikk egyik olvasójától értesült arról, hogy a műsorvezető találkozott az RTL Klub programigazgatójával. A lap megfogalmazása szerint a tárgyalás titkosságát jelezte, hogy nem az RTL-székházban, hanem egy étteremben egyeztettek, amely a délelőtti órákban szinte üres volt.

Kolosi Péter a Blikk kérdésére azt válaszolta: a napokban valóban volt egy találkozója Vujity Tvrtkóval, akivel televíziós kérdésekről egyeztettek, de erről bővebb információkat egyelőre nem oszthat meg.

A lap úgy értesült: Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban. Mivel néhány hónappal ezelőtt levették a képernyőről a 8:08 című műsort, a TV2-es Mokka komoly versenytárs nélkül lehet piacvezető, egy kereskedelmi tévé azonban nem engedhet ekkora előnyt a konkurenciának. A Mokka ellen az RTL állítólag egy új politikai-közéleti műsort akar indítani, amelyben Vujity Tvrtko lehetne az aduász.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!