szerző:
hvg.hu

Örökbeadó napot rendeznek ismét az Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepén vasárnap. 10-től 15 óráig várják azokat, akik úgy döntöttek, hogy kutyát vesznek magukhoz, és képesek élete végéig felelősen gondoskodni az állatról.

„Ha igaz társra, hű barátra vágysz, biztos lehetsz benne, hogy a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepén megtalálod a 2016. március 6-án megrendezésre kerülő Örökbeadó napon” – így hirdetik az eseményt a Facebookon.

A telep megtelt, sok négylábú várja, hogy valaki hazavigye, és vigyázzon rá, ezért szerveznek ismét Örökbeadó napot a IX. kerületben, az Illatos út 23/a alatt, 10-től 15 óráig.

Az új gazdik oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe a kutyákat, ötezer forint térítési díj ellenében. A helyszínen a telep munkatársai tanácsokkal segítik a megfelelő választást – jelezték a szervezők.

MÁR CSAK 1 NAP !!!AZ ILLATOS ÚT ÁRVÁI 1. RÉSZMától egészen szombat estéig videókkal jövünk, hogy segítsük ezen árva kutyák gazdára találását.Március 6-án, vasárnap Örökbefogadó nap az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat szervezésében.

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 3.

AZ ILLATOS ÚT ÁRVÁI 2. RÉSZ!VASÁRNAP ŐKET IS ÖRÖKBE FOGADHATOD.Március 6-án, vasárnap Örökbefogadó nap az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat szervezésében.

Közzétette: Wegera a kommunikátor: Hírek-videók. – 2016. március 4.

Természetesen van remény azoknak a kutyáknak is, akiket egy-egy örökbeadó napon nem akart hazavinni senki. Az Egyesült Államokban, Missouriban kitalálták, hogyan tudnák egymást támogatni olvasni tanuló gyerekek és a menhelyi rácsok mögött félénken kuksoló négylábúak. Az alábbi videó magáért beszél. Nemcsak a gyerekek fejlődnek, hanem a gazdátlan kutyák szorongása is oldódik, amíg nem találnak új otthonra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!