szerző:
MTI

Élve született az a csecsemő, amelyet hétfőn Nagykállón egy kerti vécében találtak meg. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Emberölés miatt rendelt el nyomozást a hétfőn Nagykállóban talált halott csecsemő ügyében a rendőrség – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a gyermek élve született. 

A halott csecsemőt a nagykállói családi ház kerti mellékhelyiségében találták meg, miután egy nyíregyházi orvos arról értesítette a rendőrséget, hogy egy 31 éves nő szülés utáni állapotban került kórházba, de az újszülött nélkül.

A rendőrök ezután kutatták át a nő lakását és annak környezetét, találták meg a halott csecsemőt és rendelték el az orvosszakértői vizsgálatot a halál okának tisztázására.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!