szerző:
hvg.hu

Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak egy súlyzórúd esett a lábára kondizás közben, sérülését ellátták és már el is hagyta a kórházat. Sérülése nem volt súlyos, így gyógytornára sem kell majd járnia.

A Bors egyik olvasója szúrta ki  Tiborcz Istvánt, Orbán Viktor vejét  a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti sebészetén. A beszámoló szerint  Tiborcz az orvosnak azt mondta: éppen egy konditeremben edzett, amikor az egyik gyúrópad mellett elhaladva véletlenül meglökött egy súlyzórudat. Nem voltak rajta súlyok, bár a rúd önmagában is legalább tíz-húsz kiló. A nehéz vas a jobb lábára esett.

A mi­niszterelnök vejét viszonylag gyorsan ellátták a kórházban. Megröntgenezték, majd merevítőt tettek a lábára és még aznap haza is engedték. A Bors szerint egy ismeretlen barát autójával távozott. Néhány nap múlva azonban kontrollra vissza kell térnie, de gyógytornára szerencsére nem lesz szüksége. A Bors a kormányfő környezetében is érdeklődött az esetről, de Tiborczot végül nem si­került elérnie  a lapnak.