szerző:
hvg.hu

Úgy hallotta egy Nógrád megyei férfi, hogy bántalmazták apját a szomszéd településen egy focimeccs nézése közben, ezért teherautóba ült és megpróbálta elütni az összes nézőt.

Tavaly áprilisban egy vanyarci férfi megtudta, hogy a szomszéd teleülésen, Kállón zajló focimeccs alatt bántották az édesapját. A hír hallatán egy rendszám nélküli teherautóba ült és a meccset nézők közé hajtott. Az emberek az úttest és a pálya közötti meredek rézsű felé menekültek, így nem sérült meg senki. A férfi  ezután megfordult , majd ismét a szurkolók felé hajtott, akiknek ezúttal is el kellett ugorniuk előle.
A helyzetet az egyik néző úgy próbálta megoldani, hogy kerékpárját a teherautó irányába dobta, ami a betörte szélvédőt. A férfi ezután elhajtott a helyszínről.

A Salgótarjáni Járásbíróság  felfüggesztett börtönbüntetést, valamint a 205.000,- Ft bűnügyi költség megfizettetésére tett indítványt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!