szerző:
hvg.hu

Megerőszakolt egy kiskorú gyermeket múlt szombaton Budapesten egy ismeretlen férfi. Készült róla fantomkép is. Ha bármit tud az elkövetőről, hívja a rendőrséget.

Egy férfi megerőszakolt egy kiskorút Budapesten, a XXI. kerületben, a Csete Balázs utcában található parkos területen – közölte honlapján a rendőrség.

Az elkövető egy 15-25 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Szeme színe barna. Haja göndör, kétoldalt felnyírt, fekete színű. Fogazata hiányos.
A férfiról ez a fantomkép készült: 

©

A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű, cipzáras pulóvert, fekete színű melegítőnadrágot és világoskék Nike cipőt viselt. A cipőn fekete színű pipa volt, valamint mindkét cipő külső és belső részén szakadás volt látható.

Ha ön felismeri az elkövetőt vagy ismeri a tartózkodási helyét, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!