szerző:
hvg.hu

Ellentmondásos hírek jelentek meg arról, hogy mi is történt pontosan a Népligetből egy buli után eltűnt lánnyal, M. Viviennel, de a lány gyerekkori barátja bevallotta a gyilkosságot és maga vezette el a rendőröket a holttesthez is.

Egy erdőben ásta el a Népligetből eltűnt 20 éves kakucsi M. Vivient K. Bálint - írja a Bors. A lap szerint az erdő a 20 éves, szintén kakucsi férfi nagyapjának gazdaságához tartozik, a fiú itt dolgozott, az erdőben pedig fél méter földet hordott a lány holttestére.

A Blikk azt írja, a fiú maga mutatta meg a rendőröknek, hogy hol ásta el a lányt, miután bevallotta a gyilkosságot, bár először tagadta tettét.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy mi történt pontosan azután, hogy a lány szombat hajnalban kijött a népligeti Liget Clubból, de a Bors szerint K. Bálint és M. Vivien gyerekkori barátok voltak, egy ideig pedig együtt is jártak. Bár a kapcsolatnak a lány vetett véget, a buli után mégis a fiút kérte meg, hogy menjen érte kocsival, de útközben összevesztek, a fiú pedig végül még az autójában megfojtotta a lányt.

A Blikk szerint a fiú erőszakoskodni is próbált a lánnyal, aki azonban ellenállt, K. Bálint ezért fojtotta meg a lányt. Hogy a gyilkosság hol történt, az sem egyértelmű, a lap szerint az inárcsi játszótér lehetett a helyszín, míg más információk szerint a férfi autója.

A szombat hajnalban egy szülinapi buli után eltűnt lányt csütörtökön találták holtan egy dabasi erdőben, emberölés miatt folyik a nyomozás.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!