szerző:
hvg.hu

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 24 éves nővel szemben, aki a vád szerint még 2014 őszén egy budapesti éjszakai klubban dulakodni kezdett egy másik táncosnővel, akit aztán késsel többször megszúrt.

 A vádirat szerint a vádlott – egy 24 éves budapesti nő – korábban egy budapesti éjszakai klubban táncosnőként dolgozott, ahol 2014 novemberében összeszólalkozott egy ittas kollégájával. A vita odáig fajult, hogy a két táncosnő összeverekedett, majd a vádlott kést rántott, és többször megszúrta a sértettet. A vádlottat a klub dolgozóinak kellett lefogniuk.

 A Fővárosi Főügyészség a 24 éves nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja, amely bűncselekmény büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!