szerző:
hvg.hu

A rendőrség látványos videót tett közzé, ahogy rajtaütnek két józsefvárosi kábítószer-kereskedőn. Az akció során több mint egymillió forintnyi készpénzt foglaltak el, a két elkövető bűntársát még keresi a rendőrség.

A rendőrök szerdán fogta el a 23 éves L. Krisztiánt és a 35 éves F. Emíliát, akik a rendőrség gyanúja szerint Práter utcai lakásukban napi szinten kábítószert árusítottak. Az akció során a rendőrök 58,7 gramm fehér kábítószergyanús anyagot és több mint egymillió forint készpénzt és valutát  foglaltak le. Az előzetes szakvélemény szerint speedről van szó.

Harmadik társuk Oláh Mária 50 éves budapesti lakos ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

Az akcióról készült videó:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!