szerző:
hvg.hu

A szobafestő Lakatos Norbert kislányát februárban a kistarcsai Flór Ferenc kórházban kezelték, ezután az édesapa úgy döntött, hogy a lelkiismeretes kezelésért cserébe saját pénzéből kifesti az egyik kórtermet.

Mindez egy hónapja kapott nagy nyilvánosságot, az egyik kereskedelmi rádiónak Norbert elmondta, szívesen folytatná a munkát, de ehhez nincs meg a forrása. Erre egy festék webshop tulajdonos hallgató felajánlott festéket és eszközöket.

Norbert így kifesti a kistarcsai kórház koraszülött osztályát, de más kórházakban is vállal festést, ahol rosszak a körülmények.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!