szerző:
hvg.hu

A gyilkosságát beismerő K. Bálint a Bors információ szerint rendszeresen kábítószerezett. A sajtó érdeklődését a középső ujja felmutatásával fogadta.

Mint az korábban megírtuk, egy erdőben ásta el a Népligetből eltűnt 20 éves kakucsi M. Vivient K. Bálint. A lap szerint az erdő a 20 éves, szintén kakucsi férfi nagyapjának gazdaságához tartozik, a fiú itt dolgozott, az erdőben pedig fél méter földet hordott a lány holttestére.

Blikk azt írja, a fiú maga mutatta meg a rendőröknek, hogy hol ásta el a lányt, miutánbevallotta a gyilkosságot, bár először tagadta tettét.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy mi történt pontosan azután, hogy a lány szombat hajnalban kijött a népligeti Liget Clubból, de a Bors szerint K. Bálint és M. Vivien gyerekkori barátok voltak, egy ideig pedig együtt is jártak. Bár a kapcsolatnak a lány vetett véget, a buli után mégis a fiút kérte meg, hogy menjen érte kocsival, de útközben összevesztek, a fiú pedig végül még az autójában megfojtotta a lányt.

A Bors később arról írt, hogy a nyomozók azt vizsgálják, hogy Bálint fogyasztott-e drogot, minden­esetre több ismerőse a közösségi oldalakon arról írt, hogy a fiatalember a bulikon kábítószerezett.

K. Bálint a média érdeklődését ellenségesen fogadta, félreérthetetlne mozdulattal adta ezt tudtára az őt fotózóknak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!