szerző:
hvg.hu

Tizennégy késszúrással ölhette meg saját kocsijában M. Vivient gyerekkori ismerőse. K. Bálint több verzióban adta elő a történetet a rendőröknek, végül maga vezette a nyomozókat a gyilkos fegyver nyomára.

Megtalálták a nyomozók azt a vadásztőrt, amellyel K. Bálint a gyanú szerint tizennégyszer döfte le gyerekkori ismerősét, M. Vivient - írta a Blikk.

Csütörtökön találta meg a rendőrség a múlt szombaton meggyilkolt lány holttestét, majd kicsivel később a feltételezett tettes is előkerült. A húszéves K. Bálintot pénteken előzetes letartóztatásba helyezték, a kakucsi férfi eközben feltartott középső ujjával válazolt a média érdeklődésére.

A lap úgy tudja, a gyanúsított több verzióban adta elő a hatóságnak a gyilkosságot, eleinte a gyilkos fegyverrel kapcsolatban is félrevezette a nyomozókat, azt állítva, egy csatornába hajította a vadásztőrt. A rendőrök azonban nem találtak semmit az említett helyszínen, később azonban K. Bálint mégis elárulta a tőr hollétét, így a rendőrség megtalálta azt, majd lefoglalta mint bizonyítékot.

©