szerző:
hvg.hu

Azokhoz is szóltak, akik otthon sem érzik "otthon magukat".

12 ponttal üzenünk a március 15-én véleményükért bátran kiálló társadalmi csoportoknak, illetve azoknak, akik ma otthon nem érzik "otthon" magukat.

- írják a Külföldi Magyarok csoportja. A videóval szeretnék kifejezni összetartozásukat és szolidaritásunkat az otthoniakkal, egyben megmutatnák, hogy attól, hogy eljöttek, nem felejtették el őket, lélekben az anyaországiakkal vannak, és látják, hogy mi folyik az országban.

A videó készítése során jöttünk rá, hogy összefogni és együtt dolgozni nem is olyan nehéz. Még akkor sem, ha sokfélék is vagyunk többféle véleménnyel több kontinensen.

 - írják. A megmozdulásban közreműködtek New Yorkban, Santiagoban, Salvadorban, Malagaban, Londonban, Amszterdamban, Passauban, Berlinben, Lundban, Becsben, Stockholmban es Hanoiban élő magyarok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!