szerző:
hvg.hu

Habony Árpád kormányzati szerepben életveszélyes lenne, de a tanácsadók (és a trashmetalos basszusgitárosok) már csak ilyenek – magyarázta a Fidesz frakcióvezetője egy nem nyilvános rendezvényen, amelynek hangfelvételéből részletet közölt a 444.hu.

Kósa Lajos a 444.hu által nyilvánosságra hozott felvételen (alább is meghallgatható) arról beszél, miért nem alkalmazza a kormányzat hivatalosan is Habony Árpádot. Kifejtette, hogy „Habony egy rendkívül sajátságos fickó”, mint a tanácsadók általában. Elsősorban az a baj vele, hogy fegyelmezetlen, egyáltalán nem tudna politikusan viselkedni, és ez hivatalos szerepvállalása esetén a mai médiavilágban nem megszüntetné a problémákat, hanem gerjesztené.

„Habony egy életveszély”

- mondta szavait összegezve a frakcióvezető, aki ezért nem is menne el Habonnyal két hétre kirándulni Horvátországba, hiszen nem egyezik az életvitelük. Más kérdés, hogy életvitel ide vagy oda, ha jó tanácsokat ad, azt elfogadják – természetesen ingyen, jelentette ki Kósa.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!