szerző:
hvg.hu

A rendőrök kiemeltek a tömegből egy férfit kedd délelőtt a Kálvin téren, ahol a Büki Zoltán ellenzéki aktivista szervezte tüntetést tartották. "Orbánnal vagyok, basszátok meg, Orbánnal vagyok!" - kiabálta közben.

A videót a Nol készítette. A nemzeti ünnep eseményiről itt olvashatja percről percre tudósításunkat.

Mint arról beszámoltunk, a Büki-féle rendezvényen is szólt az "Orbán takarodj!", és a "Diktátor", meg "a mocskos Fidesz", miközben a közelben, a Nemzeti Múzeumnál a miniszterelnök beszélt. Büki csendre intette a tömeget, de volt pár tucat ember, aki nem hallgatott rá. Szétfütyülték Orbánt, pontosabban szétfütyülték volna, de az Orbán-beszéd közvetítésébe a kormány.hu-n nem hallatszott bele.

Az Index videóján az is látható, ahogy az ellentüntetők megzavarják a rendezvényt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!