szerző:
MTI / hvg.hu

A Honvédkórház plasztikai sebészetén egyszer csak klórgáz kezdett szivárogni a takarítószertárból, még nem tudni, mi az oka, de senki sem sérült meg.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint szerdán a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Plasztikai Sebészeti Osztályán a takarítószertárban klórgáz kezdett szivárogni.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a klórgáz felszabadulását, de a szivárgás észlelését követően a Katasztrófavédelem megérkezett a helyszínre, ahol sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!