szerző:
hvg.hu

"Hahó, facebookosok!" – így köszönt be Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentből a rajongóinak abból az alkalomból, hogy számuk átlépte az 500 ezret.

"Hahó facebookosok, újabb rekordot döntöttünk, átléptük az 500 ezres álomhatárt. Továbbra is várok mindenkit, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" – mondta Orbán Viktor azon a szelfigyanús videón, amelyet dolgozószobájából küldött a facebookos rajongóknak.

A lájkolók száma jelen pillanatban 500 257, és egyre nő! Vele együtt valószínűleg a hasonló kommentek száma is:

"Köszönjük szépen,miniszterelnök úr haza szeretettből jelesre vizsgázott,minden jót kívánunk önnek,és segítő társainak!!"
"Miért is retteg Öntöl az aberràlt nyugat?Mert olyan irànyt mutatott amit az európai nép követni akar! És követni is fog még ha az elitnek nem tetszik akkor is!!!!!:)"
"Nagyon köszönjük.. Miniszterelnök Úr!Ez a beszéd, mondanák az ősmagyarok!Büszkék vagyunk Önre és féltjük..."

500.000

500.000

Posted by Orbán Viktor on Monday, 21 March 2016

Nem sokkal az után, hogy Orbán bejelentette az ötszázezret, többen leiratkoztak az oldalról, ami által rövid időre ez a vicces állapot alakult ki a miniszterelnök Facebook-falán:

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!