szerző:
hvg.hu

A Blikk úgy tudja, az újraindított és átalakított Napló riportereként tér vissza a TV2-höz Friderikusz Sándor.

Újra a TV2-nek fog dolgozni Friderikusz Sándor, aki több szórakoztató műsor után most a Napló riportereként fog visszatérni – írja a Blikk.

Mint arról korábban beszámoltunk, a napokban derült ki, hogy a csatorna újraindítja a korábban nagy sikerű Napló című műsorát, ennek producere Hajdú Péter lesz. A TV2 ezután egy közleményt adott ki, amelyben azt írták, Várkonyi Andrea, aki eddig a csatorna hírműsorát, a Tényeket vezette, ezentúl az újrainduló Napló műsorvezetője lesz.

A csatorna azt is írta, visszatér a Tényekbe Andor Éva, a hírműsor korábbi vezetője, Azurák Csaba pedig egy új közéleti, politikai háttérműsort fog majd vezetni.

A Blikk úgy tudja, Andor Éva viszont nem a főműsoridőben lesz a partnere az Azurák helyére a Tényekhez igazolt Gönczi Gábornak, Andor csak a hétvégi sávban fogja vezetni a hírműsort Pachmann Péterrel. A Naplóhoz távozó Várkonyi Andrea helyére a mostani hétvégi bemondó, Vitányi Judit fog kerülni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!