szerző:
hvg.hu

...vagy legalábbis arra a tanyára, amelyről az Együtt alelnöke azt gyanítja, hogy a miniszterelnök rendszeresen használja. Juhász Péter demonstratív sajtótájékoztatót tartott kedden a hatvanpusztai majorságnál. Talán Orbán kutyája, Nárcisz is beleugatott.

Juhász Péter március 7-én jelentette be, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnökkel szemben. Mint mondta, Orbán Viktor feleségének vagyonát is meg kell ismerni, hogy összeálljon a kép. A Fidesz válaszképpen V. kerületi vagyonosodási eljárást kezdeményezett Juhász ellen. Juhász Péterről ez után a TV2 igyekezett lejárató riportot készíteni. A befeketetítéssel megbízott riporter utóbb felmondott, Juhász pedig közölte, feljelentést tesz a tévés anyag ügyében.

A miniszterelnök Facebook-oldalára posztolt kuvasz, Nárcisz vezette rá az újságírókat, hogy az Alcsútdoboz közelében található hatvanpusztai birtok valójában nem a tulajdonos Mészáros Lőrinc, hanem az Orbán család használatában áll. Az Index ugyanis nem Felcsúton, hanem az alcsútdobozi birtokközpontban találta meg a félszemű állatot, amelyről a 444 derítette ki, hogy évek óta Mészáros Lőrinc használatában áll. A birtokot a felcsúti polgármester a hírek szerint évi 15,5 millió forintért bérli Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző cégétől.

Íme fotóriportunk Juhász Péter keddi sajtótájékoztatóról:

©
©
©
©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!