szerző:
hvg.hu

A tűzszerészek mindent rendben találtak, így a 3-as metró ismét megáll a híd pesti hídfőjénél található állomáson.

Hatósági zárás miatt nem állt meg a hármas metró az Árpád hídnál szerda délután – közölte Facebook-oldalán a BKK.

A hvg.hu úgy értesült, bombariadó volt, emiatt rendelték el a zárat.

Bő fél órája, azaz háromnegyed 4 körül a BKK már azt írta, hogy a metró ismét megáll, tehát a hatósági intézkedés rendben véget ért. Igaz, egy kommentelő azt írta alá, hogy abban a percben "tereltek ki mindenkit az Árpád hídról".

A BKK diszpécsere megerősítette a Metróért Egyesület információját: gyanús csomagot találtak az állomáson, amit a tűzszerészek átvizsgáltak, de mindent rendben találtak. Az egyesület úgy tudja, 15:42-kor állt helyre a forgalom.

©

Szerda reggel már találtak egy gyanús csomagot a Batthyány téren is, az nem okozott közlekedési fennakadást, és utóbb kiderült, hogy bomba sincs benne.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!