szerző:
hvg.hu

Hipszter külsejű fiatalember rabolt néhány százezer forintot szerda este a Blaha Lujza téri OTP-ben. A rendőrség köztéri kamerás fotókkal és a bankban rögzített videóval keresi az elkövetőt.

Keresi a rendőrség azt a 25-35 év közötti, 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú férfit, aki a gyanú szerint kirabolta szerdán a Blaha Lujza téren, egész pontosan a Népszínház utcában lévő OTP-fiókot, néhány perccel az este 6 órás zárás előtt.

A biztonsági kamerás felvételek alapján a rablás meglepően akciómentesen és gyorsan zajlott. A rabló odasétált a pulthoz, oda kiraktak neki egy pénzköteget, amivel gyorsan távozott. A kezdeti hírekkel szemben a férfi kezében nem látni fegyvert vagy annak látszó tárgyat, ehelyett bezacskózta a kezét. Az OTP szerda este azt közölte, hogy 100-200 ezer forintot zsákmányolt.

A bűncsekemény elkövetésekor szürke-fehér csíkos kötött sapkát, fekete keretes szemüveget, krémszínű dzsekit, kék farmert, sötét félcipőt és fekete oldaltáskát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit az elkövetőről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

©


 


 

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a  443-5000/31-613-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!