szerző:
hvg.hu

Országos elfogatóparanccsal köröz a rendőrség egy 43 éves budapesti férfit.

A nyomozók azonosították az Oktogon téri Citibankot még februárban kirabló férfit. Mint közölték, korábban fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen ellen indítottak eljárást, de most kiderült, Pásztás Balázst keresik.

©

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a férfi február 24-én reggel egy fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette az Oktogon téri bankfiók egyik alkalmazottját, akitől a bevétel átadását követelte. A férfi több millió forintot szerezve elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben - országos elfogatóparancs alapján - a 43 éves budapesti Pásztás Balázst keresik. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!