szerző:
hvg.hu

A Bors szerint megpecsételődött Azurák Csaba sorsa a TV2-nél azzal, hogy visszatér a kereskedelmi tévé híradójába Andor Éva. Emellett a volt főszerkesztőnek ígért háttérműsorról sem lehet tudni semmit – írja a lap.

Azurák Csaba egy éve az aktuális műsorok főszerkesztője, miután távozott a Tények főszerkesztője, Gábor László. Akkor mondott fel a hírműsor egyik hétvégi műsorvezetője, Andor Éva is, aki hosszú évek óta az elküldött Gábor László élettársa.

A Bors úgy tudja, hogy nemcsak Andor Éva tér vissza a TV2-höz, hanem Gábor László is, aki állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien tanács­adója lesz. A lapnak ezt a TV2-nél nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Az Origo múlt héten viszont írta azt, hogy a hírportál új főszerkesztőjével, György Bencével együtt csatlakozik az Origo-NWM csoporthoz Gábor László is, aki tartalmi igazgatóhelyettesként dolgozik majd.

Azt nem tudni, hogy a Bors megkereste-e az ügyben Gábor Lászlót.

Az újság egyik informátora viszont azt állította, hogy Azurák Csaba kétségbeesett, miután Gábor László újra megjelent a kereskedelmi tévé székházában, és a műsorvezetőnek pár napja lehet hátra a csatornánál.

Ugyancsak a Bors ír arról, hogy „folyosói pletykák” szerint az RTL Klubtól érkező Gönczi Gábor elbizonytalanodott, mert nem számított akkora cirkuszra, mint amekkora kialakult a TV2 hírműsora körül. Megkérdezte erről a lap a műsorvezetőt, de nem akart nyilatkozni.

Állítólag komoly feladat lesz a TV2-nél egy vasárnap esti húzóműsort is előállítani, miután kiderült, hogy Friderikusz Sándor nem adja a nevét ahhoz, ami a csatornánál zajlik, és nem forgatja le az Összezárva Friderikusszal című műsor újabb szériáját.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!