szerző:
hvg.hu

Felhős hétfőnk és zivataros keddünk lesz, majd szerdától erőteljes melegedés - áll az Időkép.hu előrejelzésében.

Húsvéthétfőn gyakran lesz felhős az ég, de helyenként azért napos időszakokra is számíthatunk, ugyanakkor csak elszórtan lehet jelentéktelen csapadék. A helyenként élénk szélben 10 és 16 fok közötti maximumokra van kilátás.

Kedden egy hullámzó frontrendszer éri el hazánkat, így többfelé kell számítani esőre, záporokra, ugyanakkor zivatarok is kialakulhatnak. A front mögött feltámad az északnyugatira forduló szél. Viszont a hőmérséklet nem esik vissza, délután 12-18°C közötti maximumokat mérhetünk.

Szerdától ismét több napsütésre számíthatunk, számottevő csapadék sehol sem várható. A feltámadó déli széllel egyre melegebb levegő áramlik térségünkbe, csütörtökön már többfelé 22-23 fokot is mérhetünk, pénteken délen pedig akár 25 fok is lehet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!