szerző:
hvg.hu

Sikert sikerre halmoz a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Nagyot mentek a tiszakécskei rendőrök akik felderítettek és megtaláltak egy ellopott Yorkshire terriert, fodrászkellékeket valamit egy pénztárcát is!

Az összes eset márciusban történt. – derül ki a Police.hu-n közzétett információkból.

A pénztárca amiben személyes iratok és két(!!!) bankkártya is volt Tiszaalpáron egy autóból tűntek el, aminek betörték a szélvédőjét. Pár nappal később ugyanitt egy bolt előtti biciklin hagyott fodrásztáska tűnt el a benne lévő hajnyíróval, ollókkal, fésűkkel és egyéb fodrászkellékekkel együtt.

 

©A legdurvább eset viszont Picúré, az ellopott Yorkshire terrieré akit gazdája házának kertjéből fújtak meg.

 

©


Viszont a tiszakécskei rendőrök a nyomozás során beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható B. Pétert. akit otthonában el is fogtak. Valamint a  házkutatás során megtalálták az ellopott tárgyakat és szerencsére Picúrt is.

B. Pétert őrizetbe vették és a nyomozók kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!