szerző:
hvg.hu

Jóformán minden nap lelép valaki a TV2 új hírigazgatójának a stábjából, innen hallhatott mostanában Kökény-Szalai Vivienről. Ha kíváncsi a korábbi munkásságára, mázlija van, most ingyen hozzáférhet egy telefonos alkalmazással.

Nagy szerencséje van annak, aki kíváncsi rá, hogy a TV2 új hírigazgatója milyen életművet tudhat maga mögött. Azt ugye már tudjuk, hogy korábban hírszerkesztőként nem dolgozott a Rogán Cecíliával és Orbán Viktor egyik sajtósával, Kaminsky Fannival jó viszonyt ápoló bulvárújságíró. (Frissítés: De, dolgozott.)  Azt is sokan tudják, hogy könyvet írt Stohl Andrásról, valamint a 2014-es választási kampányban Zuschlag János bukott szocialistáról, aki éppen volt pártjáról teregetett ki a kötetben, és őt egyébként egyből elő is vette, amint beült új, TV2-s pozíciójába.

Kökény-Szalainak azonban volt két, luxusprostituáltakról szóló riportkönyve is, amelyekhez most ingyen juthatnak hozzá azok, akik  Microsoft rendszerű telefonjukra az Alexandra Kiadó e-könyv-olvasóját, az Alexandra Olvasót letöltik (már mobilrendszereken nem találkoztunk az alkalmazással).

©

A Hamis gyönyör és a Drága kéj című 2010-es és 2011-es könyvekért még használtan is ezreket kérnek el az eladók, így tiszta nyereség, ha az alkalmazásba foglalt 25 ingyenes könyvvel együtt ezekre is szert tesz az ember.

Bár a Kökény-Szalai által vezetett Tények-hírszerkesztőséget az eddigi párhetes működése után sokan vádolják azzal, hogy politikailag elfogult, ezt szerencsére az Alexandra ingyenkönyv-kínálatára nem igaz, hiszen abban a kiegyensúlyozottság jegyében Lévai Katalin volt szocialista esélyegyenlőségi miniszter két romantikus regénye is hozzáférhető.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!