szerző:
hvg.hu

Egy amerikai férfi riasztotta a rendőröket, miután észrevette, hogy egy férfi lopott egy belvárosi kávézóból. Aztán kiderült, hogy a férfi rendszeresen portyázott az V. kerületi üzletekben.

Március 22-én két külföldi szúrta ki, hogy a 43 éves T. András egy belvárosi, Deák Ferenc téri kávézóban ellop egy termoszt. Követni kezdték a busszal tovább álló tolvajt, és riasztották a rendőröket, akik a Szent István körúton kapták el a férfit.

T. András az elfogásakor több ékszert is eldobott. Kiderült, hogy aznap már két másik üzletben is lopott, és korábban, 2015 decemberében és 2016 januárjában is ugyanabból a boltból lopott.

A rendőrség közleménye szerint a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!