szerző:
hvg.hu

A nagy port felvert esetről másik szülő is írt. Nem a véleménnyel volt baj szerinte.

Nagy port vert fel annak a 12 éves tanulónak az esete, aki egyest kapott erkölcstanból, amiért azt írta március 15-ről, hogy számára ugyanolyan nap, mint a többi, és nem nagyon érinti meg. A Népszabadság közli egy másik szülő levelét, akinek gyermeke ugyanabba az osztályba jár, és az eset leírása árnyalja a képet. Mint kiderül, a tanár előre jelezte, hogy nem a véleményt, hanem az indoklást fogja osztályozni, és olyan dolgozatra is jelest adott, amely hasonló véleményt fogalmazott meg, de részletesebben kifejtve.

A levél szerint az a két gyerek, akik nem írtak indoklást, lehetőséget kaptak, hogy pótolják a hiányosságot. A később egyest kapott kislány ezt nem tette meg.

A teljes levél a Népszabadság online kiadásában olvasható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!