szerző:
hvg.hu

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók és a rendőrök hétfő délután a Római-partra a Nánási út és a Nimród utca sarkához, ahol feltehetően egy csónakház gyulladt ki. Helyszíni információink szerint három nagy durranást lehetett hallani, feltehetőleg gázpalackok robbantak, ez utóbbi információt azonban nem erősítette meg a katasztrófavédelem.

Nagy erőkkel vonultak ki hétfő délután a tűzoltók a Nánási útra egy üdülőtelephez, amely kigyulladt, és nagy lánggal égett. Bár a helyszínen szemtanúk azt mondták, hogy három nagy durranást lehetett hallani, és gázpalackra gyanakodtak, ezt az információt nem erősítette meg Kisdi Máté, a fővárosi katasztrófavédelem hvg.hu-nak nyilatkozó szóvivője. Azt mondta, a régi fa néha óriásiakat roppan égés közben, ezt hallhatták a környéken.

A tüzet sikerült eloltani, személyi sérülés nem történt.

Az intézkedés idejére a Nánási út érintett szakaszát lezárták a rendőrök.

 

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!