szerző:
hvg.hu

A tűzesetben senki sem sérült meg.

Ismeretlen okból tűz ütött ki a Balatonalmádiban működő Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium és Kollégiumban. Szerencsére az épületrésznél senki nem tartózkodott, így sérült nincsen.

A tűz a tetőszerkezetnél keletkezett, és a környékből nagyerőkkel érkeztek helyszínre a tűzoltók, ám amire kiértek a gondnok és két civil már a tűzcsapból a tetőre irányította a vízsugarat, a maradék lángokat a tűzoltók gyorsan eloltották.

Bár nagyobb baj nem keletkezett, ám az épület átvizsgálása a holnapot és holnaputánt is igénybe veszi, így akkor nem lesz tanítás. Vélhetően ettől a diákok még nem lesznek bánatosak, azonban az nagyobb gondot okoz, hogy ezekben a percekben kell a kollégiumi épületet elhagyniuk, és az utazást nem mindenki tudja könnyen megoldani, ahogy az egyik szülő lapunknak mesélte. Az intézmény részéről viszont úgy tájékoztattak, hogy minden gyerek hazautazása megoldódott.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!