szerző:
hvg.hu

Beosonnak a lakásba, és viszik, amit tudnak.

Új lopási trükköt alkalmazó bandát keres a rendőrség Budapesten. Az Árpád fejedelem útján található egyik lakásba nemrég felcsengettek azzal az ürüggyel, hogy meg szeretnék venni a társasház egyik lakását, és szükségük lenne tollra és papírra, hogy felírják a telefonszámukat, amit majd bedobnak a megvenni szándékozott lakás postaládájába.

Az idős asszony beengedte a lakásába a férfit és egy magát várandós anyának kiadó nőt, aki vizet és ételt kért a sértettől. Miközben az asszony kiszolgálta a terhes nőt, egy másik nő is belépett a lakásba, majd pár perc elteltével elhagyták a helyszínt. A sértett másnap vette észre, hogy több százezer forint készpénze hiányzik.

Az egyik elkövető 17-18 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, csontos arcú férfi.

A másik tettes egy magát várandós anyának kiadó nő, aki 30-40 év körüli, körülbelül 150-160 centiméter magas, valamint kövér testalkatú. Haja szőkésbarna színű volt.

Harmadik társuk 40 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas nő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!