szerző:
hvg.hu

Az új főszerkesztő Kolossváry Balázst váltja a napilap élén.

2016. május 2-től Gedei Norbert lesz mind a nyomtatott Blikk, mind a hozzá tartozó portál főszerkesztője – írja a Kreatív.hu.

Gedei Norbert pályafutását 1998-ban a Vasárnapi Blikk rovatvezetőjeként kezdte, 2009-től a Blikk főszerkesztő-helyettese.

Kolossváry Balázs 18 év után távozik a Blikktől: közel két éven át volt a napilap főszerkesztője.

Bayer József, a Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport ügyvezető igazgatója így kommentálta a személycserét a lap élén: „Köszönöm Balázsnak az áldozatos és nagyszerű munkáját, amit a Blikk integrációjában és megújításában, valamint a Blikk.hu felfuttatásának érdekében végzett. Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok neki a jövőben. Ugyanakkor üdvözlöm Gedei Norbertet főszerkesztői pozíciójában és nagyon sok szakmai sikert kívánok neki.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!