szerző:
hvg.hu

Egy nádasdi férfi április 14-én úgy került ki egy kanyarodó kerékpárost Körmenden, hogy elcsapta a bicikli hátsó kerekét. A kerékpáros elesett, a motoros megállt ugyan, de aztán el is hajtott, és az adatait nem hagyta meg. Keresik a rendőrök.

A baleset Körmenden, a Mátyás Király utca és a Képúti Liget utca kereszteződésében történt április 14-én, 22 óra 10 perc körül.

A segédmotoros férfi a balra bekanyarodó kerékpáros kikerülésébe kezdett, de nekiütközött a bicikli hátsó kerekének, és a kerékpáros a földre esett. A motoros megállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Később kiderült, hogy a segédmotort egy 48 éves nádasdi férfi vezette. Az ügyben cserbenhagyás gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a 06/94/521-090-es telefonszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívón A Telefontanú ingyenesen hívható zöld számán, a 06-80/555-111-en is lehet bejelentést tenni – írja a police.hu.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!