szerző:
hvg.hu

A külföldi férfinél több kábítószergyanús tablettát, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak a rendőrök.

Pénteken este 10 óra körül a siófoki rendőrkapitány, Kasznár Gyula r. alezredes egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, de a férfi megpróbált elmenekülni, azonban a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt r. alezredes, valamint Fürst Dávid r. főhadnagy és Harangozó Imre r. főtörzsőrmester még a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi állampolgárt.

©

A férfi ruházatának és csomagjának átvizsgálása során több kábítószergyanús tablettát, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak a rendőrök.

©

H. M.-et előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Külföldi férfit kaptak el fűvel a Sound bejáratánál

Egy 24 éves külföldi férfinél találtak marihuánát és tablettákat a Balaton Sound bejáratánál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!