szerző:
hvg.hu

Kábítószergyanús tablettákat és növényi származékot találtak a rendőrök egy zamárdi házban csütörtök reggel. Egy férfi és egy nő a házban és egy zamárdi rendezvényen árulták a drogot.

A rendőrök négy budapesti, egy apci és egy salgótarjáni embert vittek be a zamárdi házból a Siófoki Rendőrkapitányságra. Ott mindannyiuknak pozitív lett a drogtesztje.

©
©

Közülük egy 41 éves férfit és egy 32 éves nő egy zamárdi rendezvényen árultak kábítószert, valamint a házban is, őket kábítószer-kereskedelem gyanúja vették őrizetbe, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Egy 32 éves férfit, valamint egy 29, egy 27 és egy 22 éves nőt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, ők szabadlábon védekezhetnek – írják a police.hu-n.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!