szerző:
hvg.hu

A férfi benyomult egy nő után egy Holló utcai házba ma reggel. Megragadta a nyakát, magához szorította, és angolul szexuális ajánlatot tett neki. Csak akkor menekült el, amikor a nő kiáltásaira előjöttek a ház lakói. A támadót keresi a rendőrség.

Szexuális kényszerítés kísérlete miatt indult eljárás egy hétfő reggeli támadás ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az ismeretlen személy szeptember 19-én reggel fél 9 körül a VII. kerületi Holló utcában bement egy házba egy ott lakó nő után, és a nyakát megragadva magához rántotta. Angolul szexuális ajánlatot tett neki. A sértett próbált kiszabadulni a szorításából, de a férfi ezt nem engedte, a nő magyarul és angolul elhangzó felszólításaira nem reagált, folytatta, amit elkezdett. A nő segélykiáltásaira a ház lakói kijöttek, ezért a férfi elengedte a nőt és elmenekült a helyszínről.

A támadásban nem sérült meg senki. Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy egyebet tud az esetről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!