szerző:
hvg.hu

Egy 23 éves férfi egy nőt minden előzmény nélkül a földre lökött az utcán, majd egy másikat még aznap fejbe vert egy majdnem kétméteres fadarabbal, egyelőre nem tudni, miért. A támadó már előzetesben van – közölte a rendőrség csütörtökön.

A fiatal vecsési férfi szeptember 27-én támadott meg két nőt. Az utcán odalépett hozzájuk.

Aznap reggel minden előzmény nélkül a vállánál fogva meglökött egy nőt, aki földre esett és megsérült. Még aznap este a vecsési Fő utcán odament egy sétáló nőhöz, akit egy csaknem kétméteres fadarabbal fejen ütött, majd a helyszínről elment.

A monori rendőrök hétfőn kora délután elfogták a nőket bántalmazó 23 éves férfit. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság csütörtökön rendelte el az előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!