szerző:
hvg.hu

Elkártyázta az osztálypénzt annak idején, de marha nagy mákja volt és nem vették észre - mondta Kubatov Gábor egy vidéki rendezvényen.

Annak idején elkártyázta az osztálypénzt, de nem vették észre, mert marha nagy mákja volt - többek közt ezt mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke az egri Polgárok Háza negyedik születésnapi buliján tortavágás közben Körmendi Gábor riporternek az EgerHírek tudósításában. Beszélt arról is, hogy nem haragszik Kassai Viktor játékvezetőre, csak hiányolja belőle az emberi nagyságot. A Fidesz pedig Európa-szerte a legsikeresebb párt, ha kampányról van szó.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!