szerző:
hvg.hu

Lefokozta azt az ügyfélkapcsolati osztályvezetőt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ), aki korábban a testvérének intézte el a sztrádapótdíj elengedését.

Zs. Mihály eddigi ügyfélkapcsolati osztályvezető ezentúl szakértőként dolgozhat csak a NÚSZ-nál, testvérének, Zs. Zsoltnak pedig utólag mégis be kell fizetnie az autópálya-pótdíjat – közölte az Index szerint az útdíjfizetési cég, amely felülvizsgálta a pótdíj-elengedési folyamatot is annak érdekében, hogy a jövőben az objektivitás elve ne legyen megkérdőjelezhető.

A NÚSZ azután indított belső vizsgálatot az ügyben, hogy az Index korábban megírta, Zs. Mihály segített elintézni Zs. Zsolt pótdíjának elengedését, amit azért kellett volna befizetnie, mert nem vett matricát az autópályára való felhajtás előtt. A portál egy másik esetet is felidézett, amikor egy hasonló pótdíjat még egy magán-mentőszolgálatnak sem engedett el a NÚSZ.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!