szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Facebookon jelentette be Czinki Ferenc, a Fejér Megyei Hírlap rendszeres szerzője, hogy többé nem publikál a lapban.

Az írónál Orbán Viktor karácsonyi interjújának meghekkelése után történtek verték ki a biztosítékot. Mint a posztban írja, "amikor a lap függetlenségének látványos leépítése zajlik, és nyilvánvaló koncepciós eljárásban szabadulnak meg nemkívánatos szerkesztőktől, újságíróktól, akkor természetesen én sem közölhetek több szöveget a Fejér Megyei Hírlapban."

Az íróval korábban készült interjúnkat alább olvashatja.

„Nagymagyarországra ittam magam"

A kocsma - legyen az valós vagy kitalált - több mint aminek látszik: menedék a világ elől, emberi történések színhelye és egyáltalán, kocsmába járni esemény, így megvannak a maga szabályai. A magyar kocsmázók megfejthetetlen lélektanáról és egy letűnt korszak mementóiról kérdeztük Czinki Ferencet, az Egy kocsma város című könyv szerzőjét.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!