szerző:
hvg.hu

Videón is megvan, ahogy Németh Szilárd kiosztja az "álcivileket".

A nem állami szervezetek tisztségviselőit is vagyonnyilatkozat-tételre köteleznék egy törvényjavaslat értelmében. A kezdeményezés Németh Szilárd szerint a "Soros-birodalom álciviljei" ellen irányul. A Fidesz alelnöke ezt a Hír TV kérdésére válaszolta egy keddi sajtótájékoztatón, s ekkor közölte azt is: "ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani."

A sajtótájékoztatót megelőzően jelent meg a brit The Guardian című napilapban egy riport külföldi támogatásban részesülő magyar civil szervezetekről, amelyek borúsan látják a jövőt. Felvetették azt is, hogy Donald Trump megválasztása nyomán könnyebb lesz leszámolni velük.

Németh Szilárd pedig erre is reagált: "Most ennek, én úgy érzem, hogy eljött a nemzetközi lehetősége is. Nem titkolom, az új elnök megválasztásával".

Németh Szilárd: el kell innen takarítani a Soros-birodalom álciviljeit

Nem fogta vissza magát a rezsibiztos, amikor a civil szervezetek vezetőiről kérdezték.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!