szerző:
hvg.hu

Szerdán kezdődik a tárgyalása a Budapest Környéki Törvényszéken annak a férfinak, aki megerőszakolt egy nőt egy Szeged felé tartó vonaton – írja a Blikk.

Rémálommá vált az utazás egy nőnek a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő egyik hajnali vonaton. Kiment a mosdóba, de amikor végzett, és ki akart lépni, egy férfi állt ott, és visszanyomta a WC-be. Fogdosta, letépte a ruháját, megpofozta, fojtogatta áldozatát, aki hiába kiabált segítségért.

A nő szája erősen vérzett. A férfi végül Vecsésnél leugrott a vonatról, de előtte elvette áldozata táskáját. Elfutott, de a rendőrök később elkapták. A Budapest Környéki Törvényszéken szerdán kezdik tárgyalni az ügyét – írja a Blikk, amelynek cikkéből nem derül ki, pontosan mikor történt az eset.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!