szerző:
hvg.hu

Harc Brüsszel ellen, valamint a Soros György-féle civil szervezetek átláthatósága – ezek a kormány aktuális top témái a jelek szerint, ugyanis erről fogják megkérdezni a lakosságot házhoz küldött levélben – értesült a Heti Válasz. Azt próbálják megértetni az emberekkel, hogy mindez fontosabb, mint holmi budapesti olimpia.

Az embereknek ismét lehetőségük lesz "kifejezni véleményüket", ha stimmel a csütörtökön megjelenő Heti Válasz értesülése.

A lap úgy tudja, a Fidesz háromnapos kihelyezett frakcióülése után elindítják az újabb nemzeti konzultációt, ezúttal az Orbán Viktor múlt heti évértékelőjén már felvetett témákról. Megkérdezik "az embereket" Brüsszel-ellenes harcukról, valamint arról az égető témáról is, hogy legyenek átláthatóak a Soros György által támogatott civil szervezetek.

Mindezzel a hetilap szerint az olimpiaellenes népszavazásról próbálják elfordítani az emberek figyelmét.

Arról, hogy hogyan fogadták a Fideszben a Momentum Mozgalom meglepően sikeresnek tartott olimpiaellenes mozgolódását, szerda reggeli vezető anyagunkban számoltunk be részletesen.

G. M. Világ

Orbán évértékelőjére Berlinből jött a legerősebb válasz

A hétvégi német elnökválasztás előtt nagyhatású beszédet tartott Norbert Lammert, a Bundestag elnöke. A kereszténydemokrata politikus mintha Orbán Viktor évértékelőjére válaszolt volna, és mindenben cáfolta magyar testvérpártjának elnökét.