szerző:
hvg.hu

Harc Brüsszel ellen, valamint a Soros György-féle civil szervezetek átláthatósága – ezek a kormány aktuális top témái a jelek szerint, ugyanis erről fogják megkérdezni a lakosságot házhoz küldött levélben – értesült a Heti Válasz. Azt próbálják megértetni az emberekkel, hogy mindez fontosabb, mint holmi budapesti olimpia.

Az embereknek ismét lehetőségük lesz "kifejezni véleményüket", ha stimmel a csütörtökön megjelenő Heti Válasz értesülése.

A lap úgy tudja, a Fidesz háromnapos kihelyezett frakcióülése után elindítják az újabb nemzeti konzultációt, ezúttal az Orbán Viktor múlt heti évértékelőjén már felvetett témákról. Megkérdezik "az embereket" Brüsszel-ellenes harcukról, valamint arról az égető témáról is, hogy legyenek átláthatóak a Soros György által támogatott civil szervezetek.

Mindezzel a hetilap szerint az olimpiaellenes népszavazásról próbálják elfordítani az emberek figyelmét.

Arról, hogy hogyan fogadták a Fideszben a Momentum Mozgalom meglepően sikeresnek tartott olimpiaellenes mozgolódását, szerda reggeli vezető anyagunkban számoltunk be részletesen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
G. M. Világ

Orbán évértékelőjére Berlinből jött a legerősebb válasz

A hétvégi német elnökválasztás előtt nagyhatású beszédet tartott Norbert Lammert, a Bundestag elnöke. A kereszténydemokrata politikus mintha Orbán Viktor évértékelőjére válaszolt volna, és mindenben cáfolta magyar testvérpártjának elnökét.