szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök állítólag jól kártyázik, de a kormánypártok kihelyezett frakcióülésén kevés volt a tudása. A tegnapi partit elbukta Visegrádon.

„Élesben megy a játék, szó sem lehet róla, hogy nyerni hagyjuk” – mondta viccesen a hvg.hu-nak annak a fideszes asztaltársaságnak az egyik tagja, aki a miniszterelnökkel ultizott csütörtök este a visegrádi frakcióülés levetéseként. A játékról "Meló után" címmel Orbán Viktor posztolt fényképet a Facebookon.

A miniszterelnökkel korábban is többször ultizó képviselő azt nem volt hajlandó elárulni, hogy a tegnapi partit ki nyerte, de annyit sikerült kihúzni belőle: bár a kormányfő jól játszik, tegnap nem ő volt nyerésben. Hogy mégis, melyikük, arra titokzatosan csak annyit mondott: úriember se a kártyanyereségéről, se veszteségéről nem beszél.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!