szerző:
hvg.hu

Az állami médiát is megszégyenítő gyorsasággal reagált a Magyar Kétfarkú Kutya Párt arra, hogy a Momentum Mozgalom 266 ezer aláírást gyűjtött össze a budapesti olimpia megrendezése ellen.

Mondjuk, nem volt nehéz dolguk: ahogy arról beszámoltunk, a közmédiának bő egy órába telt, mire kiizzadták magukból az első "gyorshíreket".

A kétfarkúak a kormány tavalyi idegenellenes plakátkampányát ferdítették el (sokadjára, lásd korábbi galériánkat), mégpedig így:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Mizsur András Itthon

266 ezer aláírás! A Momentum megtette a magáét, megfutamodik-e a hatalom?

A Momentum Mozgalom bejelentette, hogy a pártokkal együtt 266 ezer aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpiai pályázatról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Ez még korántsem jelenti azt, hogy automatikusan kiírják a népszavazást, jogi csatározásokra számíthatunk, bár Orbán Viktor máris hárítja magától az olimpia ügyét.