szerző:
hvg.hu

Két kellemes, már-már tavaszias nap jön, eső sehol sem valószínű. Szombat éjjel aztán felhők érkeznek, és vasárnap többfelé elered az eső. Borultnak ígérkezik a jövő hét eleje is.

Pénteken napos, gyengén felhős időre számíthatunk, eső nem várható. A Dunántúlon és a keleti országrészben megerősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható.

Szombaton is napos, száraz idő valószínű, de a Dunántúlon erős szél fújhat. A hajnali 2,7 fokról 14 és 20 fok közé melegszik a levegő. Szombat éjjel kezdenek megnövekedni a felhők, és akkor már eleredhet az eső.

Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég. A nap első felében elszórtan, délután és este viszont már egyre többfelé várható eső, zápor, a szél is erőre kap. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 13 és 17 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő hét első felében csapadékos időre van kilátás, és pár fokkal visszaesik a hőmérséklet.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!