szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Valamiről Gyurcsány Ferencnek a nőnapi délelőttön is saját maga jutott eszébe. Legalábbis ez derül ki abból, hogy nemrég a következő posztot jelenítette meg a Facebookon:

Gyurcsányozásra szakosodott munkatársainkat megkérdeztük, hogy miként sikerült elmulasztaniuk a délelőtt tízórás határidőt, mire azt felelték, hogy volt jobb dolguk, de ígérik, hogy a nap más szakaszaiban visszatérnek e régi, meghitt tevékenységükhöz.

Addig is emlékeztetőül:

Elkúrtuk, elkúrjuk, el fogjuk kúrni

Falhoz csapott, sárba tiport, agyagba döngölt, tönkretett, széjjelszedett, atomjaira bontott, hazavágott, elpáholt, összevert, fölaprított, ledarált, széttrancsírozott, kiröhögött, megszégyenített, agyonalázott csapaton ne változtass. Most már biztos, hogy ez a mottó vezette a baloldali szellemi elitet, amikor hosszas zsarolások, hisztik, intrikák és petíciózások után elérte, hogy a Lehető Legszélesebb Ellenzéki Összefogás jegyében újra összeálljon a 2009-es MSZP.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!