szerző:
Hajnal László

Külön gomb van a gyárban, azt kell nyomni, amikor a magyaroknak gyártják a szarabb nápolyit.

Már úgy tűnt, frontvonal nélkül maradunk. Nyugodjon le mindenki, dehogy! Nem elég, hogy az álomgyilkos és vidékfikázó Momentumról kiderült, valójában Párizs és Los Angeles ügynökei SZDSZ-bőrbe varrva. Még az sem, hogy piros pöttyös seggű Matolcsy Györgynek két nem közpénzjellegű nemzeti bankos alapítvány kép- és kastélyvásárlása közben még arra is van energiája, hogy amerikai katonai és titkosszolgálati összeesküvést leplezzen le. A Szabadság tér Stirlitze. Őrület! Mondja még valaki, hogy Magyarország nem erősödik, orvosok meg ápolók, és a többi. Lehet erre lapot húzni? Lehet.

Mikor beszéltünk utoljára például a nápolyiról?

Na ugye! Új hadtest áll fel. Vezénylő Tábornok Úr a háttérből figyel. Már napi parancsot sem kell kiadni, mindenki tudja a dolgát. Lázár szárnysegéd erősen kezd. Ezek szeméttel etetik a magyart! Így egyszerűen, részletekkel már régen nem foglalkozunk, időpocsékolás. Hét év után mondani sem kell, hogy kik az ezek. Hát persze, hogy a nyugatiak, leginkább nyugat-európaiak (onnan jött a kommunizmus). Amerika egyelőre pihen és felkészül, ki kell hevernie, hogy visszaverte őket a Kárpátok unortodox pénzügyi mágusa. Elvégre 20 ezer milliárdról 26 ezer milliárd forintra csökkent a magyar államadósság, közben még 3 ezer milliárd nyugdíj-megtakarítást is eltapsoltak. Na erre varrjon gombot a Wall Street! Elég unortodox?

De bocsánat, lekanyarodtam a nápolyiról, mint Farkas Flórián a méznyalásról a roma felzárkóztatási program 1,6 milliárdjával. Ott tartottunk, Lázár szárnysegéd nem viccel a tényekkel, amit az bizonyít, hogy Fazekas Sándor káplár, hungarikum felelős is megmondja most már. Még nem tudják a sógorék, de a Mannernak annyi.

De végre, elő a farbával! Ausztriában roppanósabb az ostya, állapította meg a NÉBIH, tudják, a nápolyikóstoló kormányhivatal. De ne hibáztassuk őket hebehurgyasággal, biztos információink vannak arról, hogy a CÖF titkos és mindent leleplező nyomozást végzett az említett Manner ausztriai objektumában. Csizmadia László, Fricz Tamás, és ifj. Lomnici Zoltán egymásnak öltözve, ezzel átjátszva a Herr Waffel vezette biztonsági szolgálatot, megállapította, hogy van egy "szarabb" feliratú gomb. Ezt a nemzeti érzülettel feltüzelt osztrák proletárok akkor nyomják fullba a gépsoron, ha felülről megkapják az infót, a magyaroknak, szlovákoknak készül a nápolyi. Ugye milyen egyszerű?

De ez még nem minden! A CÖF egyelőre titkos jelentése azt is kiderítette, hogy a Manner minden egyes üzletbe betelepítette ügynökeit is. Nekik az a dolguk, hogyha véletlenül etnikailag homogén osztrák vagy német tévedne a boltba, akkor figyelmeztessék őket, nehogy már itt vegyetek nápolyit, nem roppanós, majd otthon.

Ugye, hogy ezektől minden kitelik?

 

A szerző újságíró

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!