szerző:
hvg.hu

A varangykirályos versre a jobboldal naturalista poétája kétsorost írt.

Az egész ország a Quimby-s Kiss Tibi versét elemzi, a varangykirályos vers politikai értelmezése miatt már sokan megszólaltak ideológiai jelleggel. A kormány nem kommentálja a verset, Kiss már reagált az általa vetett hullámokra, de Bayer Zsolt természetesen nem állta meg, hogy meg ne szólaljon. Az 5-ös számú Fidesz-tagkönyv birtokosa, Magyar Érdemrend lovagkereszt-tulajdonos, akit az a kitüntetés is ért, hogy az MNB PADA Alapítványa könyvben is kiadja Echo TV-s műsorának legjobb meglátásait, szóval Bayer így kommentálta blogján Kiss versét:

ÉRZELGŐS, MÁR-MÁR SZENTIMENTÁLIS VÁLASZ VERSIKE KISS TIBINEK

Te felülsz az álmok foltos indián lovára,

és ellovagolsz hamar a k*rva anyádba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!