szerző:
hvg.hu

A szökésben lévő tevét végül autókkal sikerült utolérni.

Kecskemét Petőfiváros nevű városrészében vasárnap elszabadult egy cirkuszi teve – írja a Bács-Kiskun megyei online lap, a Baon.hu

A lap azt írja, az utcán bóklászó szökött tevét úgy sikerült csak utolérnie az utána rohanó idomárnak, hogy egy autós felvette a kocsijába. Petőfivárosban az egyik drótkerítésnél sikerült végül megállítani az állatot, a gondozó egy kis kenyérrel megnyugtatta, majd visszavitte a cirkuszba.

Egy nő, aki képeket is tett fel a tevéről a Facebookra azt írta, hogy több autós segítségével fogták körbe a szökött állatot.

A lap egy másik olvasója szerint egy szökött majom is kódorgott Kecskemét utcáin, de azt nem tudni, hogy annak az állatnak mi lett a sorsa.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!